AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçinin boynuzunu kırmak

Kahve falında keçinin boynuzunu kırmak

Kahve falında keçinin boynuzunu kırmak falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, borcunun da hafifleyeceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında keçinin boynuzunu kırmak gördüyseniz:

  • Bonkör olmanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında keçinin boynuzunu kırmak hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında boynuzlu keçi görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında boynuzlu keçi sürüsü görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında boynuzsuz keçi görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuzlu keçi kafası görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sıkıntıdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi boynuzu toplamak umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keçinin boynuzunu görmek kısmetlerinden olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine inanılır.

Kahve falında keçinin boynuzundan tutmak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir