AnaSayfa / Genel / Kahve falında tedavülden kalkmış bozuk para görmek

Kahve falında tedavülden kalkmış bozuk para görmek

Kahve falında tedavülden kalkmış bozuk para görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tedavülden kalkmış bozuk para gördüyseniz:

  • Ticaret, alım satım, reklam, bilişim, pazarlama konularında görüşmeler artabilir.

Kahve falında tedavülden kalkmış bozuk para görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tedavülden kalkmış kağıt para görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet eder.

Kahve falında tedavülden kalkmış para görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sahura kalktığını görmek makamını kaybedeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına delalet eder.

Kahve falında hastanın kalktığını görmek birçok iş teklifi alınacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kalkmak isteyip kalkamamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, mallarının eksileceğine işarettir.

Kahve falında kalu bela görmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında amuda kalktığını görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir