AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalu bela görmek

Kahve falında kalu bela görmek

Kahve falında kalu bela görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya inanılır.

Kahve falında kalu bela gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında kalu bela görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bela anmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında bir beladan kurtulmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaya bela okumak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine alamet eder.

Kahve falında başını belaya sokmak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bela okumak her şeyin durağan şekilde süreceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Kahve falında beladan kurtulmak sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında belalı birini görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, içinin de rahat edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir