AnaSayfa / Genel / Kahve falında tedavülden kalkmış kağıt para görmek

Kahve falında tedavülden kalkmış kağıt para görmek

Kahve falında tedavülden kalkmış kağıt para görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tedavülden kalkmış kağıt para gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları söz konusu olabilir.

Kahve falında tedavülden kalkmış kağıt para görmek kazancının her gün daha fazla artacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tedavülden kalkmış bozuk para görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tedavülden kalkmış para görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet eder.

Kahve falında uçağın kalktığını görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sahura kalktığını görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına delalettir.

Kahve falında uçağın kalkışını görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, birlikteliğe başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sahura kalkmamak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek organının kalktığını görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, işin düzeltileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir