AnaSayfa / Genel / Kahve falında amuda kalktığını görmek

Kahve falında amuda kalktığını görmek

Kahve falında amuda kalktığını görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında amuda kalktığını gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi herkesle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında amuda kalktığını görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında amuda kalkmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalkamayan uçak görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, ters giden durumların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında atın şaha kalktığını görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kalkmak isteyip kalkamamak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sabah namazına kalktığını görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalettir.

Kahve falında birinin intihara kalkıştığını görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına yorulur.

Kahve falında hamile kalmadan doğurmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir