AnaSayfa / Genel / Kahve falında taziye gitmek

Kahve falında taziye gitmek

Kahve falında taziye gitmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına rivayet eder.

Kahve falında taziye gitmek gördüyseniz:

  • Bazı iş veya planlarınızda yeni düzenlemeler yapılmasını gerektiren önerilere açık olmalısınız.

Kahve falında taziye ziyaretine gitmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında taziye gitmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taziye evine gitmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taziyeye gitmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında taziye kabul etmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taziye evinde yemek yemek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taziyeye gelenleri görmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinde taziye görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir