AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli taze fasulye görmek

Kahve falında etli taze fasulye görmek

Kahve falında etli taze fasulye görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında etli taze fasulye gördüyseniz:

  • Partneriniz sosyal algınızı bozacak bir davranışınızı meydana çıkartabilir.

Kahve falında etli taze fasulye görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında etli taze fasulye yemek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine yorulur.

Kahve falında taze fasulye satın almak endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş taze fasulye yemek maddi imkanlarının çoğalacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze fasulye ayıklamak sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulur.

Kahve falında taze fasulye turşusu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında taze fasulye yediğini görmek ticaretin açılacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir