AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze et kesmek

Kahve falında taze et kesmek

Kahve falında taze et kesmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında taze et kesmek gördüyseniz:

  • Olaylar sizi sıkıştırabilir.

Kahve falında taze et kesmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, başarısının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze soğan kesmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, maddi gücünün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etli taze fasulye yemek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında taze çiğ et görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına işarettir.

Kahve falında taze et yemek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında taze dana eti görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında taze kuzu eti görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında taze et almak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir