AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze kuzu eti görmek

Kahve falında taze kuzu eti görmek

Kahve falında taze kuzu eti görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, dileklerinin de kabul olacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında taze kuzu eti gördüyseniz:

  • Düşünmeden konuşmanız durumunda ileride pişman olacağınız ortamların oluşmasına neden olabilir.

Kahve falında taze kuzu eti görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet eder.

Kahve falında taze dana eti görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere inanılır.

Kahve falında taze et görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, alışveriş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze çiğ et görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında etli taze fasulye yemek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında taze et yemek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine işarettir.

Kahve falında taze et almak onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, elinin dara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında etli taze fasulye görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir