AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze dana eti görmek

Kahve falında taze dana eti görmek

Kahve falında taze dana eti görmek daha çok dünya malı edineceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze dana eti gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni Teşebbüslerde bulunmaktan korkmayın.

Kahve falında taze dana eti görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş dana eti görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Kahve falında dana eti yemek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata inanılır.

Kahve falında kırmızı dana eti görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, daha iyi bir eve çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında dana eti dağıtmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ dana eti yemek hayır işleri yapacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş dana eti yemek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, sermayesinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında dana eti yediğini görmek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir