AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze et almak

Kahve falında taze et almak

Kahve falında taze et almak çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, hem itibar edineceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında taze et almak gördüyseniz:

  • Belli yatırımlarınız veya vereceğiniz hizmetlerle ilgili konularda sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle bir araya gelmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında taze et kesmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında taze kuzu eti görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında taze et yemek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, şerefli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze et almak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında taze dana eti görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etli taze fasulye görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, rahata kavuşmaya inanılır.

Kahve falında taze inek eti görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, hasta ve zor geçireceğine delalettir.

Kahve falında taze et görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir