AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze buğday görmek

Kahve falında taze buğday görmek

Kahve falında taze buğday görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında taze buğday gördüyseniz:

  • Birtakım insanların gereksiz kaprisleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında taze buğday görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze tereyağı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine yorulur.

Kahve falında taze ceviz almak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında taze zencefil görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine yorulur.

Kahve falında taze kekik görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına delalettir.

Kahve falında taze patlıcan görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında taze yeşillik görmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı taze biber yemek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir