AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze patlıcan görmek

Kahve falında taze patlıcan görmek

Kahve falında taze patlıcan görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendine döneceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze patlıcan gördüyseniz:

  • Bir süredir havada kalmış işlerin, konuların veya çözümlenmemiş problemlerin ayağı yere basmaya başlıyor.

Kahve falında taze patlıcan görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında patlıcan fidanı dikmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında biber patlıcan kızartması görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, yakında hedefine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patlıcan ve domates görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında patlıcanlı yemek görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden patlıcan toplamak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında patlıcan pişirdiğini görmek kendisini mutsuz edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patlıcanlı börek yemek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir