AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze yeşillik görmek

Kahve falında taze yeşillik görmek

Kahve falında taze yeşillik görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, üçüncü gözünün açılacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze yeşillik gördüyseniz:

  • Olayların içine girmemeli, seyirci kalmalısınız.

Kahve falında taze yeşil biber görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, işin düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında taze yeşil kabak görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine inanılır.

Kahve falında taze yeşil sebze görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze yeşil soğan yemek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Kahve falında taze yeşil fındık görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında taze yeşil üzüm görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, büyük problemler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında taze yeşil fasulye görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe alamet eder.

Kahve falında yeşil taze üzüm yemek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir