AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze ceviz almak

Kahve falında taze ceviz almak

Kahve falında taze ceviz almak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, dileklerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze ceviz almak gördüyseniz:

  • Bazı uygulamalarınızda çevrenizdeki insanlara danışın.

Kahve falında taze ceviz toplamak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sıkıntılara neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil taze ceviz görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil ceviz görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına alamet eder.

Kahve falında taze ceviz almak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu taze ceviz görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında taze ceviz ağacı görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında taze ceviz içi yemek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, yeni bir yola gireceğine yorulur.

Kahve falında taze ceviz yediğini görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir