AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze asma yaprağı görmek

Kahve falında taze asma yaprağı görmek

Kahve falında taze asma yaprağı görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, tartışmaların sona ereceğine, kızına daima sahip çıkacağına delalettir.

Kahve falında taze asma yaprağı gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisinin kötü bir durumda olduğu haberini alabilirsiniz.

Kahve falında taze asma yaprağı görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı salamurası görmek attığı adımların boşa çıkacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş asma yaprağı görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında asma yaprağı toplamak zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş asma yaprağı görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında haşlanmış asma yaprağı görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine rivayet eder.

Kahve falında asma yaprağı satın almak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil asma yaprağı yemek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir