AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma yaprağı salamurası görmek

Kahve falında asma yaprağı salamurası görmek

Kahve falında asma yaprağı salamurası görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hak yolundan ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında asma yaprağı salamurası gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazır olun.

Kahve falında asma yaprağı salamurası görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yaprak salamura görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına tabir olunur.

Kahve falında salamura yeşil yaprak görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine alamet eder.

Kahve falında salamura yaprağı görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil salamura yaprak görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine işarettir.

Kahve falında salamura yapmak çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salamura görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere inanılır.

Kahve falında salamura zeytin görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir