AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış asma yaprağı görmek

Kahve falında haşlanmış asma yaprağı görmek

Kahve falında haşlanmış asma yaprağı görmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına alamet eder.

Kahve falında haşlanmış asma yaprağı gördüyseniz:

  • Kafanızdaki bir fikri karlı bir işe dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında haşlanmış asma yaprağı görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında haşlanmış üzüm yaprağı görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, rahat ve huzurlu olunacağına işarettir.

Kahve falında haşlanmış yaprak görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine inanılır.

Kahve falında birinden asma yaprağı almak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asma yaprağı basmak çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında asma yaprağı görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı koparmak onlar tarafından yüceltileceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında dolmalık asma yaprağı görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir