AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavus kuşu yumurtası görmek

Kahve falında tavus kuşu yumurtası görmek

Kahve falında tavus kuşu yumurtası görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavus kuşu yumurtası gördüyseniz:

  • Tuhaf, ilginç, aldatıcı, beklenmedik veya ilham verici olaylar yaşanabilir.

Kahve falında tavus kuşu yumurtası görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında evde tavus kuşu görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tavus kuşunun kuyruğunu görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tavus kuşu görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işarettir.

Kahve falında tavus kuşu tüyü görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet eder.

Kahve falında tavus kuşu görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında tavus kuşunu uçarken görmek büyük bir ihanete uğranacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalettir.

Kahve falında tavus kuşu kuyruğu görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işinde zarar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir