AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavus kuşu yavrusu görmek

Kahve falında tavus kuşu yavrusu görmek

Kahve falında tavus kuşu yavrusu görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, dertlerin biteceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavus kuşu yavrusu gördüyseniz:

  • Size inanan veya sizden ince ya da özverili davranışlar bekleyen kişiler sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında tavus kuşu yavrusu görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret eder.

Kahve falında yavru tavus kuşu görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına delalettir.

Kahve falında tavus kuşu öldürmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı tavus kuşu görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, hak yiyeceğine inanılır.

Kahve falında mavi tavus kuşu görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında tavus kuşunun kuyruğunu görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında tavus kuşunun tüyünü görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulur.

Kahve falında tavus kuşunu uçarken görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir