AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkmak

Kahve falında korkmak

Kahve falında korkmak sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında korkmak gördüyseniz:

  • Karşı harekete geçmeniz veya olayı engellemeniz gerekebilir.

Kahve falında doğurmaktan korkmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, işindeki verimin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koç tan korkmak çok büyük mutluluk duyacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında aynadan korkmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzdan korkmak kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörde korkmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında cin görüp korkmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine rivayet eder.

Kahve falında banyo yaparken korkmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında korkmak ve ağlamak bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir