AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde erik ağacı görmek

Kahve falında evin içinde erik ağacı görmek

Kahve falında evin içinde erik ağacı görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, rızkın çoğalacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde erik ağacı gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olabilirseniz olumlu değişiklikler sizi bekliyor.

Kahve falında evin içinde erik ağacı görmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde ağaç görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde meyve ağacı görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, ekmeğinin artacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde yeşil ağaç görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde zeytin ağacı görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde çam ağacı görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde asma ağacı görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde elma ağacı görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir