AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk tutmak

Kahve falında tavuk tutmak

Kahve falında tavuk tutmak başarıların artacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk tutmak gördüyseniz:

  • Size haksızlık yapıldığı konusunda haklı olabilirsiniz.

Kahve falında tavuğu tutmak yeni bir hayat kuracağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk tutmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tavuk tutmak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına yorulur.

Kahve falında pişmemiş tavuk görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kızartılmış tavuk yemek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı tavuk kesmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tavuğun civciv çıkardığını görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına inanılır.

Kahve falında tavuk kemiği görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir