AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tavuk tutmak

Kahve falında beyaz tavuk tutmak

Kahve falında beyaz tavuk tutmak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, yokluğun biteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz tavuk tutmak gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz tavuk tutmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, ekmeğinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında tavuğu tutmak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında tavuk tutmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tavuk kesmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında büyük beyaz tavuk görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tavuk ve civciv görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tavuk görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tavuk tüyü görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir