AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş tavuk görmek

Kahve falında pişmemiş tavuk görmek

Kahve falında pişmemiş tavuk görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmemiş tavuk gördüyseniz:

  • Bir anlaşmazlığın giderilmesine gayret ederken tam tersine boyutlarının büyümesine sebep olabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yemek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalettir.

Kahve falında pişmemiş tavuk eti görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavuk kanadı görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş bütün tavuk görmek sorununu kolayca çözeceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında az pişmiş tavuk görmek elinin darda kalmayacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine delalettir.

Kahve falında tencerede pişmiş tavuk görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş tavuk kanadı yemek ortaklıkların bozulacağına, ruhlarına mevlit okutacağına delalettir.

Kahve falında birine pişmiş tavuk vermek birçok engelin aşılacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir