AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk piliç görmek

Kahve falında tavuk piliç görmek

Kahve falında tavuk piliç görmek büyük paralara sahip olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, külfetinin ve yükünün artacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında tavuk piliç gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında tavuk piliç görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında piliçli tavuk görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında canlı piliç görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ piliç görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında piliç eti pişirmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızarmış piliç görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, kazancında bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında piliç pişirmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş piliç görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir