AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk parçaları görmek

Kahve falında tavuk parçaları görmek

Kahve falında tavuk parçaları görmek günahların da affolacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, güzel günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk parçaları gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Kahve falında tavuk parçaları görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, alım gücünün artmasına alamet etmektedir.

Kahve falında insanın parçalandığını görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cesedin parçalandığını görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kan parçası görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında elinin parçalandığını görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına yorulur.

Kahve falında tahta parçası toplamak hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın parçalarının çalındığını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran parçaları görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir