AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan parçası görmek

Kahve falında kan parçası görmek

Kahve falında kan parçası görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, nefsine yenileceğine işaret eder.

Kahve falında kan parçası gördüyseniz:

  • Kendinizce dile getirdiğiniz konular, karşı tarafa kapalı tribünde taraftar yorumları dinliyor gibi görünüyor olabilir.

Kahve falında kan parçası görmek evlatlarının hayrını göreceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kan parçaları görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında kan parçası düşürmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında söz yüzüğünün parçalandığını görmek herkesin rahat edeceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına işaret eder.

Kahve falında arabasının parçalandığını görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta et parçası görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında arabası parçalanmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet eder.

Kahve falında köpekler tarafından parçalanmak yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir