AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin parçalandığını görmek

Kahve falında elinin parçalandığını görmek

Kahve falında elinin parçalandığını görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına işaret eder.

Kahve falında elinin parçalandığını gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayalkırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Kahve falında elinin parçalandığını görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında insan parçaları görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, hayatın yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında pırlantanın parçalandığını görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında telefonunun parçalandığını görmek yalnız hissetmeye, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında yıldızların parçalandığını görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünün parçalandığını görmek elinin dara düşmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ et parçası görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanın parçalandığını görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir