AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran parçaları görmek

Kahve falında kuran parçaları görmek

Kahve falında kuran parçaları görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran parçaları gördüyseniz:

  • En başta zıt fikirlerle karşılaşsanız da, devamında işler istediğiniz gibi gidebilir.

Kahve falında kuranın parçalandığını görmek sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında kuran parçalarını toplamak iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına delalettir.

Kahve falında kuran parçaları görmek kısmetinin açık olacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında kan parçaları görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odun parçası yemek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı iki parça görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak parçası görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, yeni bir araba satın alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk parçaları görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, üzüntülü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir