AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk öldürmek

Kahve falında tavuk öldürmek

Kahve falında tavuk öldürmek kendi işini kurmak için adım atacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk öldürmek gördüyseniz:

  • Duygusal, ticari veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda, her ne kadar uygulanmış veya bilinir yöntemlerden ya da gidişten farklı da olsa sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında tavuk öldürmek dertlerin ve sorunların biteceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk öldürdüğünü görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavukların öldüğünü görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuğun öldüğünü görmek işindeki verimliliğinin artacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı beyaz tavuk görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında yavru tavuk görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında tavuk haşlamak nimetin çoğalacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tüyleri yolunmuş tavuk görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir