Kahve falında yavru tavuk görmek

Kahve falında yavru tavuk görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru tavuk gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız bir iş arkadaşınızın özel sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yavru tavuk görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında tavuk yavrusu görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalet eder.

Kahve falında yavrulu tavuk görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına inanılır.

Kahve falında tavuk ve yavrularını görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek arası tavuk görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, insanların hayır dualarını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haşlama tavuk yemek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının tavuk yediğini görmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk eti görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir