Kahve falında tavuğun öldüğünü görmek

Kahve falında tavuğun öldüğünü görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, rütbe edineceğine, hayatının başarılarla dolacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işarettir.

Kahve falında tavuğun öldüğünü gördüyseniz:

  • Boş sözlerin peşinden gitmeyin.

Kahve falında tavuk öldürdüğünü görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına işarettir.

Kahve falında tavuğun öldüğünü görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavukların öldüğünü görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk öldürmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında tavşan ve tavuk görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede tavuk pişirmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz tavuk ve yumurta görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, amacına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı tavuk görmek bilmek istediklerini öğreneceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir