AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk öldürdüğünü görmek

Kahve falında tavuk öldürdüğünü görmek

Kahve falında tavuk öldürdüğünü görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizle veya evinizle ilgili konulara daha fazla zaman, emek ya da para harcamanız durumunda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Kahve falında tavuk öldürmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine işarettir.

Kahve falında tavukların öldüğünü görmek uzun yıllar yaşayacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalettir.

Kahve falında tavuğun öldüğünü görmek büyük düşüneceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında tavuk öldürdüğünü görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk budu yemek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuğun yumurtladığını görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında tavuğa mısır vermek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında ekmek arası tavuk eti yemek günahların af olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir