AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kesildiğini görmek

Kahve falında tavuk kesildiğini görmek

Kahve falında tavuk kesildiğini görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine delalettir.

Kahve falında tavuk kesildiğini gördüyseniz:

  • Yanlız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Kahve falında tavuk kesilmesini görmek aksine daha da zorlaştıracağına, evde dinlenmek zorunda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk kesildiğini görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuğun kesildiğini görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına inanılır.

Kahve falında beyaz at kesildiğini görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarının kesilmesini görmek rahat bir hayat yaşanacağına, işlerinden belirsizlik olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol elinin kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eli kesilmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insanin kesildiğini görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir