AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kesilmesini görmek

Kahve falında tavuk kesilmesini görmek

Kahve falında tavuk kesilmesini görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, çok iyi yerlere geleceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında tavuk kesilmesini gördüyseniz:

  • Takviminiz dolu olmasına rağmen cazip teklifleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında tavuk kesildiğini görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında tavuğun kesildiğini görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk kesilmesini görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında söz kesildiğini görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında jiletle kesilmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyükbaş hayvan kesildiğini görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçının kesilmesine üzülmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, sosyal konumunun değişeceğine işaret eder.

Kahve falında parmaklarının kesilmesini görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir