AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbi sökülmek

Kahve falında kalbi sökülmek

Kahve falında kalbi sökülmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, toparlanacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kalbi sökülmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirler üreterek yerinizi almak isteyen kişilerin önünü kesebilirsiniz.

Kahve falında kalbinin söküldüğünü görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalbi sökülmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ağaç söküldüğünü görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına delalettir.

Kahve falında halının söküldüğünü görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnağı sökülmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pantolonunun söküldüğünü görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçların söküldüğünü görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında elbisenin söküldüğünü görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir