AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbinin durması görmek

Kahve falında kalbinin durması görmek

Kahve falında kalbinin durması görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, daima secde ve şükür edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalbinin durması gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ihmal etmeniz veya çok fazla sosyalleşmeniz ilişkilerinizde problemlere neden olabilir.

Kahve falında birinin kalbinden vurulduğunu görmek onu darda bırakmayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kalbi temizlemek kötü kişilerle karşılaşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında kalbinden bıçaklanmak hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kalbinin çıkarıldığını görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbi dışarda görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kalbinden bıçaklandığını görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kalbi görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işarettir.

Kahve falında birinin kalbini çıkarmak anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir