AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbinin kanadığını görmek

Kahve falında kalbinin kanadığını görmek

Kahve falında kalbinin kanadığını görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, işlerinde çok başarılı olacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kalbinin kanadığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saçma gelebilecek anonslarının üzerinde durmamanızda fayda var.

Kahve falında kalbinin kanadığını görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kalbine dokunmak ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbinin durduğunu görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalbi çarpmak hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine işarettir.

Kahve falında kalbin yerinden çıktığını görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, en pahalı evlerde oturacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan kalbi görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kalbinin kırıldığını görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalbi eline almak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, işlerin açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir