AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta sincap görmek

Kahve falında ağaçta sincap görmek

Kahve falında ağaçta sincap görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta sincap gördüyseniz:

  • Zaman akışı farklı olsa da bir şekilde istedikleriniz gerçek olabilir.

Kahve falında ağaçta sincap görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına yorulur.

Kahve falında sincap ve fare görmek günden güne sorunlarının artacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sincap sevmek başarı ve zafer kazanacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına yorulur.

Kahve falında büyük sincap görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sincap yakalamak mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah sincap görmek kötü olayların meydana geleceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalet eder.

Kahve falında sincap kovalamak eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sincaptan kaçmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir