AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavukla horoz görmek

Kahve falında tavukla horoz görmek

Kahve falında tavukla horoz görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında tavukla horoz gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak beklentiler veya duygusal yanılsamalar nedeniyle pratiği olmayan işlerle ilgileniyor olabilirsiniz.

Kahve falında horoz veya tavuk görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk ve horoz görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında tavuk veya horoz görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tavuk horoz görmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına işaret eder.

Kahve falında horoz yada tavuk görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk yada horoz görmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk horoz görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine delalettir.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek istediği gibi yaşayacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir