AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk cücüğü görmek

Kahve falında tavuk cücüğü görmek

Kahve falında tavuk cücüğü görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, ileri gideceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, asık yüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk cücüğü gördüyseniz:

  • En azından aileden birisinin sorunları sizi oyalayabilir.

Kahve falında cücüklü tavuk görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk cücük görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işarettir.

Kahve falında tavuk cücüğü görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında soğan cücüğü yemek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğan cücüğü görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk tuzlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına yorulur.

Kahve falında tavuğu tutmak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı tavuk almak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir