AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan cücüğü görmek

Kahve falında soğan cücüğü görmek

Kahve falında soğan cücüğü görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, süzüleceğine, ağlayacağına delalet eder.

Kahve falında soğan cücüğü gördüyseniz:

  • Aldığınız kadar vermeniz gerektiğini unutmazsanız, yeni fırsatlarla karşılaşabilir veya istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Kahve falında soğan cücüğü yemek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğan cücüğü görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, ticarette zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk cücüğü görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında tavuk cücük görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında cücüklü tavuk görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine yorulur.

Kahve falında patates soğan görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlaya yeşil soğan ekmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz soğan görmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir