AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk cücük görmek

Kahve falında tavuk cücük görmek

Kahve falında tavuk cücük görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çevresinin genişleyeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk cücük gördüyseniz:

  • Artı eksi dengesini kurup gerçekçi olarak fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında tavuk cücüğü görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında cücüklü tavuk görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk cücük görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğan cücüğü yemek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğan cücüğü görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çiğ tavuk yediğini görmek âlim kimselerden feyz alacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemeklik tavuk görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kör tavuk görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, isminden sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir