AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk tuzlamak

Kahve falında tavuk tuzlamak

Kahve falında tavuk tuzlamak üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk tuzlamak gördüyseniz:

  • Ani tepkileri olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında tavuk tuzlamak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, işveren koltuğunda oturacağına delalettir.

Kahve falında eti tuzlamak sorunların üstüste geleceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü tuzlamak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deri tuzlamak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek tuzlamak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında et tuzlamak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü tuzlamak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında peynir tuzlamak kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, cesaretinin yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir