AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı tavuk almak

Kahve falında canlı tavuk almak

Kahve falında canlı tavuk almak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı tavuk almak gördüyseniz:

  • Çevrenize kırıcı davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Kahve falında canlı tavuk görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı tavuk almak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında canlı tavuk satın almak elini eteğini hayattan çekeceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı tavuk yakmak hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde canlı tavuk görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına inanılır.

Kahve falında canlı tavuk yakalamak dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı tavuk yemek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı beyaz tavuk görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir