AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk boynu görmek

Kahve falında tavuk boynu görmek

Kahve falında tavuk boynu görmek zor durumlarda kalacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına inanılır.

Kahve falında tavuk boynu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin şanssızlıkları size fayda getirebilir.

Kahve falında tavuk boynu görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, stresinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk boynu yemek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine işarettir.

Kahve falında eşinin boynunu kesmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında boynunu koklamak başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin boynuna sarılmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına inanılır.

Kahve falında uzun boylu insan görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynundan sarılmak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında çok uzun boylu birini görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir