AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğun yumurtladığını görmek

Kahve falında tavuğun yumurtladığını görmek

Kahve falında tavuğun yumurtladığını görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuğun yumurtladığını gördüyseniz:

  • Elinizde ki paradan yapıcı bir şekilde yararlanmalı, yalnızca kişisel doyumunuz için olanaklarınızı kullanmalısınız.

Kahve falında beyaz tavuğun yumurtladığını görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, ruh sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavukların yumurtladığını görmek pişman olacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuğun yumurtladığını görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk yumurtladığını görmek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kuşun yumurtladığını görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinin yumurtladığını görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendinin yumurtladığını görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin yumurtladığını görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir