AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk yumurtladığını görmek

Kahve falında tavuk yumurtladığını görmek

Kahve falında tavuk yumurtladığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, işlerine verimin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk yumurtladığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişinin deneyimlediği şeylere duyarsız kalmanız durumunda evde sorunlar oluşabilir.

Kahve falında tavukların yumurtladığını görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tavuğun yumurtladığını görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalettir.

Kahve falında tavuk yumurtladığını görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tavuğun yumurtladığını görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, eğer işsizse iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında yumurta yumurtlamak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağanın yumurtladığını görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşunun yumurtladığını görmek sağlık sorunun kalmayacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında koyunun yumurtladığını görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, duaların kabul göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir