AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin yumurtladığını görmek

Kahve falında kendinin yumurtladığını görmek

Kahve falında kendinin yumurtladığını görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, isteklerini yerine geleceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendinin yumurtladığını gördüyseniz:

  • Fazla düşünürseniz fırsatları kaçırırsınız.

Kahve falında yılanın yumurtladığını görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin yumurtladığını görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, ekmek ve dünya malı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuşun yumurtladığını görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ördeğin yumurtladığını görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında kaplumbağanın yumurtladığını görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kazın yumurtladığını görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına yorulur.

Kahve falında tavuk yumurtladığını görmek her zaman çok üzgün olacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında tavuğun yumurtladığını görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir